ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ

  1. Home
  2. Ξεκινάμε

Με λίγο φρεσκοκομμένο ψωμί και λίγο Lurpak® που Αλείφεται Εύκολα οι δημιουργίες σας δεν θα έχουν τέλος.

Ψάξτε λοιπόν στα ψυγεία σας και ετοιμάστε τις επιφάνειες κοπής. Αυτές οι συνταγές για σάντουιτς είναι γεμάτες με νόστιμες συμβουλές για να προσθέσετε λίγη επιπλέον γεύση.

Ας δούμε τι μαγικό μπορούμε να δημιουργήσουμε.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ

Επιλέξτε γευστικό καλοψημένο ψωμί

Επιλέξτε το ψωμί σας έξυπνα και βεβαιωθείτε ότι έχει υπέροχη γεύση. Κατά προτίμηση ψήστε το δικό σας. Οι υφές είναι σημαντικές, οπότε αν η γέμιση σας είναι μαλακή και κρεμώδης, βεβαιωθείτε ότι το ψωμί σας είναι τραγανό. Εάν έχετε μια τραγανή γέμιση, τότε επιλέξτε πιο μαλακό ψωμί.

Χρησιμοποιήστε βούτυρο

Το άλειμμα είναι που μετράει. Με ένα μαχαίρι στο χέρι και λίγο Lurpak® που Αλείφεται Εύκολα γαρνίρετε το ψωμί σας με επιπλέον γεύση. Θωρακίστε το ψωμί, κρατήστε μακριά την υγρασία και δημιουργήστε μια νόστιμη βουτυρένια βάση.

Μην επιλέγετε συστατικά με πολύ υγρασία

Βεβαιωθείτε ότι τα συστατικά σας δεν έχουν πολύ υγρασία. Η τελειότητα βασίζεται στο αλάτι: στραγγίξτε τις ζουμερές ντομάτες, τα αγγούρια και το μαρούλι σας αφήνοντας μια καλή ποσότητα αλάτι να απορροφήσει την υγρασία για περίπου 5-10 λεπτά πριν προσθέσετε σαλάτα στο σάντουιτς.

Επιλέξτε θερμοκρασία δωματίου

Βεβαιωθείτε ότι το σάντουιτς δεν είναι πολύ κρύο. Αφήστε τα συστατικά να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου, αυτό θα βελτιώσει τη γεύση.